Vi er et forsikringsagentur

Forsikring Danmark A/S er et danskejet forsikringsagentur, som er underlagt Finanstilsynet, Forsikring og Pension samt Forsikringsgarantifonden.

Hverdagen for vores kunder er som ved et hvilket som helst forsikringsselskab i Danmark. Internt håndterer vi både salg, rådgivning, skadesbehandling, opsigelse og igangsætning af forsikringspolicer, samt service overfor vores kunder.

Den eneste forskel på os og et ”rigtigt” forsikringsselskab er, at vi afdækker vores risiko eksternt. Det betyder kort og godt at vi har valgt en samarbejdspartner, som betaler regningen når skaden sker.

Vores samarbejdspartner/risikogarant er NEM Forsikring A/S, som har været en del af det danske forsikringsmarked i mere end 100 år. NEM Forsikring A/S er godkendt som forsikringsselskab i Danmark. Dette samarbejde er ikke noget man som kunde vil opleve i hverdagen, da det altid er Forsikring Danmark man har kontakten til – både når man skal købe forsikringer eller har brug for kundeservice.

Vi forenkler alt det der ligger bag. Ved at drive forsikringsselskab efter vores principper, kan – og vil – vi  tilbyde både mere attraktive produkter og priser. Vi skal ”kun” fokusere på at vores kunder er glade og tilfredse, hos Forsikring Danmark.